Hjælp til ledige

I hele januar tilbyder Angelina Devine kvit og frit portrætfoto til cv'et. Der er intet først-til-mølle-princip i lokalerne hos Pinkstudio, som hendes forretning hedder. Kravet er dog, at man er arbejdsløs

Skibhusavisen: Angeline Devine har en fast tro på, at selv en lille hjælp kan veksles til stor værdi. Derfor tilbyder hun i januar måned portrætfoto ganske kvit og frit til arbejdsløse.

- Jeg har altid lavet frivilligt arbejde og jeg tror på, at hvis vi alle hjælper lidt, så hjælper det rigtig meget i sidste ende. Og er man arbejdsløs, er det måske ikke penge til et godt CV-portræt, man har mest lyst til at slippe, selvom det hjælper i jobsøgningen, fortæller fotografen, der har sin forretning Pinkstudio på Skibhusvej.

Januar måned er altid min mindst travle. Der er en grund til, at jeg ikke lægger det her tilbud ud i august, hvor jeg er fuldstændig overophedet af bryllupper. Nej. Jeg har tid nu, for det skal også gøres ordentligt. Et godt portrætfoto kan med efterbehandling snildt tage en halv time - alt efter, hvor hurtigt det går med at få folk til at slappe af

Angelina Devine

Indtil videre er det kun et fåtal, som har benyttet sig af det generøse tilbud, men ifølge hende kan hun snildt presse alle dem ind, som skulle ønske det.

- Januar måned er altid min mindst travle. Der er en grund til, at jeg ikke lægger det her tilbud ud i august, hvor jeg er fuldstændig overophedet af bryllupper. Nej. Jeg har tid nu, for det skal også gøres ordentligt. Et godt portrætfoto kan med efterbehandling snildt tage en halv time - alt efter, hvor hurtigt det går med at få folk til at slappe af, fortæller Angelina Devine.

Tidligere succes

Hun er forholdsvis ny på Skibhusvej, men har tidligere givet arbejdsløse tilbuddet, da hun havde forretning på Havnegade - med en ganske fin succes til følge.

- Der har været mange inde og få taget et billede. Mange af dem har efterfølgende fået et job, hvor de har husket mig og takket for portrættet. Det er da megafedt at kunne bidrage på den måde. Jeg er godt klar over, at jeg ikke er årsagen til, at de har fået et job. De har opbygget egne kvalifikationer og CV, men alt andet lige har jeg da været med til at gøre processen bare lidt nemmere.

Der er god markedsføring i gestussen, medgiver Angelina Devine, men det er nu ikke derfor, hun giver et hjælpende knips.

- Almindeligvist tager jeg ikke pasfoto. Jeg tager billeder af smukke ting, du kan hænge på dine vægge, så det er helt og holdent for deres skyld. Positiv omtale er selvfølgelig altid værdifuldt, men jeg mindes ikke, at nogen af dem, jeg har taget billeder af er kommet igen, siger hun.

Selv har hun altid været i arbejde, men hendes mand var i en periode ledig og det kan mere eller mindre ubevidst have ansporet til portrætidéen.

- Det var ikke en bevidst tanke, men da han fik job, kom jeg på idéen, så ubevidst kan det meget vel have spillet ind.

Man kan droppe ind uanmeldt i Pinkstudio eller give Angelina Devine et kald på 31 13 87 21, for at få en tid.

  • Af: