Thriges Plads: Simone Boisen der i dag er 23 år gammel fik som 16-årig påsat hairextension for første gang.

- Da jeg fik lavet mine første hairextensions tænkte jeg at det måtte jeg kunne lære at påsætte også. Jeg syntes den pris jeg gav var enormt dyrt, så når jeg engang havde lært det ville jeg starte en forretning med påsætning af extensions til en overkommelig pris. Som 18-årig havde jeg lært hvordan man påsætter extensions og startede stille ud med at påsætte hår på mine veninder og familie, siger Simoner Boisen.

I februar 2014 starter Simone forretningen Miss Chanel Extension hvor hun på sin private bopæl tilbyder påsætning af extensions. Forretningen bliver hurtig en succes, og til sidste er hele hendes lejlighed som hun deler med sin kæreste fyldt med hår overalt.

- Alt det hår blev hurtigt for meget for min kæreste og jeg måtte finde et godt lokale til min forretning. Det lokale har jeg nu fundet her i Bazar Fyn hvor jeg nu tilbyder hairextensions i valgfrie længder og farver. Håret jeg benytter er ægte og kommer fra Brasilien. Jeg har åbent tirsdag til søndag fra klokken 10 til 18 hvor jeg påsætter extensions som jeg fletter med små vævekanter. Derudover forhandler jeg diverse accessories som f.eks. hårbøjler, zebra stribede clips og børster. Jeg tilbyder 14 dages garanti på mit arbejde, og en påsætning holder som regel 6 til 12 uger, siger Simone Boisen.

  • Af: