har ombestemt sig
Marienlyst: Så er det lykkedes at få næste step af trænerkabalen hos Boldklubben Marienlyst Volleyball til at gå op. Succestræneren fra de to sidste sæsoner Mikkel Hauge har nemlig ændret sin beslutning om at stoppe og er klar til at tage endnu en sæson som headcoach.Trænerteamet består derfor nu af Mikkel Hauge og assistenttræner Kaj R. Jeppesen. Det er meningen at trænerstaben skal udvides med en fysisk træner, således at der i sæsonen 2010-11 vil være tre mand tæt på holdet.

-Min beslutning om at stoppe var jo begrundet i, at familien kommer i første række, og med familieforøgelse i vente mente jeg, at det var den rigtige beslutning. Men jeg må jo erkende, at jeg i de sidste par sæsoner har fået en ekstra familie i form af et fantastisk hold og en fantastisk klub, siger Mikkel Hauge og tilføjer:

-Sammenholdt med, at vi bliver flere folk omkring holdet kunne jeg se, at jeg kunne få enderne til at hænge sammen. Jeg er sikker på, at vi igen sammen kan udvikle spillerne og dermed få succes på banen og samtidig fastholde det gode kammeratskab, der har været i truppen i år. Målet er at komme op på otte ugentlige træningspas, hvilket også er nye standarder for dansk klubvolleyball. Administrerende direktør i Boldklubben Marienlyst glæder sig over Mikkel Hauges beslutning.

-Jeg er en glad mand. Mikkel har stået i spidsen for vort trænerteam i de sidste to sæsoner, hvor vi har vundet fem mesterskaber, og nu er de begge klar igen, så jeg kan da kun se optimistisk på den nye sæson. Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi har ledt efter en træner, som kunne være hos os på fuld tid, men i Danmark har det været næste umuligt. De emner, vi har arbejdet med fra udlandet, har efter vor mening ikke haft de fornødne kvalifikationer, så det er intet mindre end fantastisk, at dette nu falder på plads, og vi nu alle kan koncentrere os om at få de sidste brikker til holdet på plads, siger Jens Gantriis.