Marienlyst: Endnu en spiller er klar til at tørne ud for de danske mestre og pokalvindere i volleyball. Den 28-årige kantspiller Paw Harder har netop underskrevet en ny aftale gældende for sæsonen 2008-09.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den næste sæson. Jeg var desværre skadet en stor del af sidste sæson, men nåede heldigvis at blive klar til de afgørende kampe om DM. Min skadesperiode har således også været medvirkende til, at jeg har meldt fra til landsholdet, og dermed kan starte op i august helt skadefri og med ny energi, siger Paw Harder.

Sportschef i Marienlyst Jesper Hansen, glæder sig over, at Paw Harder bliver i klubben.

-Paw Harder er en spiller med en fantastisk udstråling og energi, som han forstår at overføre til sit spil på banen. Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at beholde Paw Harder en sæson mere i Marienlyst, hvor jeg forventer, at han får en dominerende rolle, såfremt han formår at holde sig skadefri, siger Jesper Hansen og direktør i Marienlyst Jens Gantriis tilføjer:

-Paw Harder er en af de spillere som har været hos os i mange år, og jeg er derfor rigtig glad for, at vi får Paw i aktion på banen i den nye sæson. Paw Harder er en rigtig publikumsspiller, som rigtig mange unge ser op til, og der er garanti for energi og speed når Paw er på banen.