Rasmus rose er 29 år og ny brugsuddeler i SuperBrugsen i Bullerup. Han har tidligere været i SuperBrugsen i Glamsbjerg og kommer oprindeligt fra Stige. Rasmus Rose er kæreste med Sabrina.
Hvorfor skiftede du job fra Glamsbjerg til Bullerup?

- Den butik jeg var i i Glamsbjerg lukkede. Og så har jeg hele tiden godt kunne tænke mig at overtage SuperBrugsen i Bullerup. Hvis man er lidt af en butiksnørd, så kan man se, at dén butik er helt rigtigt indrettet og ligger helt rigtigt. Lagerforholdene er, som de skal være, og butikslokalet er rektangulært, lyst og venligt og uden for mange søjler. Jeg har tidligere været ansat i butikken i Bullerup i 2004 og 2005. Hvis man gerne vil være uddeler, skal man skifte butik et par gange. Det er den måde, man stiger i graderne.

Hvordan er det at skulle træde i Palle Venneskildes fodspor?

- Palle har været rigtig god til at dyrke det lokale, så jeg skal ind og have fat i noget af det samme. Om jeg bliver ligeså lokal som Palle, der også er bosiddende lokalt, tør jeg ikke love. Jeg bor selv i Skibhuskvarteret.

Hvad betyder det lokale for dig?

- Jeg tror, at Palle har skabt det med, at man ikke går i SuperBrugsen - man går ned til Palle. Mange små købmænd skaber det lokale tilhørsforhold ved at støtte lokalsporten. Derudover skal der være en balance, så butikken også er god at komme i.

Hvorfor er du havnet i en brugs?

- I sin tid tog jeg et sabbatår, hvor jeg skulle tjene penge, inden jeg skulle læse videre. Jeg ville læse geografi. Men så kunne jeg godt lide mit arbejde og så fortsatte jeg. Jeg startede hos Coop som flaskedreng som 16-årig. Jeg har også siddet ved kassen, så jeg har taget hele vejen op til, hvor jeg er nu.

Hvad kan kunderne forvente af dig som brugsuddeler?

- De vil se en uddeler, der godt kan lide at være ude i butikken og som sætter en ære i, at hans kunder ved, hvem han er.

Hvad laver du i din fritid?

- Det har jeg ikke meget af lige i øjeblikket. Men jeg har købt et hus i Skibhuskvarteret. Det var et dødsbo, som jeg har gået og sat i stand det sidste års tid. Ellers spiller jeg håndbold. Jeg har spillet både i Allesø og Bolbro - lige nu er det dog sat lidt på standby.

Hvad er det bedste ved dit job?

- Der er mange gode ting. Man har både det fysiske arbejde og det, hvor man sidder bag skærmen - og så er der ledelsesdelen og kundekontakten. Så der er en god palet af det hele.

Hvis du går til koncert, hvem er det så med?

- Så er det sådan noget Robbie Williams-agtigt.

Hvad er din værste vane?

- Jeg drikker utrolig meget Pepsi Max.

Hvilken bog ligger på dit natbord?

- Den sidste jeg læste, var en af Jo Nesbø. Den hedder ”Flagermusmanden.”

Hvilken person kunne du allermest tænke dig at møde?

- Jeg har ikke nogen, jeg sådan dyrker. Jeg synes jo, at personer der har et positivt livssyn er voldsomt inspirerende at tale med, men jeg kan ikke lige sætte et navn på én bestemt.