Jumping Fun starter i denne mdr. installation af en indendørs trampolinpark med et samlet areal på ca. 2.000m2. Parken bliver udstyret med de nyeste innovative teknikker og aktiviteter indenfor trampoliner med masser af sjov for alle fra 2-99 år. De helt små får naturligvis deres helt eget beskyttede område, med forskellige trampoliner, skumgrav mv., så der er plads til leg, motorik og udvikling. For alle øvrige gæster, vil der være såvel vandrette som skrå trampoliner, Basket, Forhindringsbaner, Skumgrave, Parkour, Extreme area, Dodgeballbane og meget meget mere.

Jumping Fun vil være meget fokuserede på afholdelse af fødselsdagsarrangementer, hvor medarbejdere vil sørge for, at alle børn får den bedst mulige oplevelse sammen. Ydermere, vil der blive holdt specielle arrangementer, såsom diskoteksaftener, trampolinfitness, og "forælder/barn" seancer, firmaarrangementer mv. Der bliver således anledning til massere af muligheder for sjov, leg, grin, oplevelser og ikke mindst udfordringer for alle aldersgrupper.

I den helt nye restauration som indrettes i "urban" stil, vil det være muligt for tilskuere, og øvrige gæster, at købe fastfood, kolde og varme drikke. Imens man nyder en god kop kaffe kan man på udsigtsplatformen få et fantastisk udsyn over alle aktiviteterne.

I specielt USA og Storbritanien har trampolinparker de seneste år vundet frem som en af familiernes foretrukne udflugts mål, og parkerne er således fortsat i en rivende udvikling. Jumping Fun ønsker med åbningen i Odense at bringe denne sjove underholdningsaktivitet til Danmark.

Det forventes at Jumping Fun slår dørene op i løbet af oktober måned i lokalerne på Edisonvej 9-11 i Odense C.

  • Af: